9 maart 2020

Alfa Melktechniek nieuwe eigenaar Kort Melktechniek

Alfa Melktechniek nieuwe eigenaar Kort Melktechniek

 

Met ingang van 6 maart neemt Alfa Melktechniek uit Lemelerveld Kort Melktechniek uit Beilen over.

Alfa Melktechniek en Kort melktechniek BV werken beide in dezelfde branche als dealer van DeLaval BV in aangrenzende gebieden. Beide bedrijven zijn van mening dat in de huidige markt een grote mate van specialisatie erg belangrijk is. Kort heeft er daarom voor gekozen om zich volledig op de mechanisatietak te richten. Alfa Melktechniek heeft zo de mogelijkheid om zich op het gebied van Melktechniek te versterken.

Naast de hoofdvestiging in Lemelerveld zal ook de vestiging in Beilen blijven bestaan waarbij ook de medewerkers allemaal mee gaan naar het nieuwe bedrijf.

Ook voor de klanten verandert er niets. Door de overgang zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kunnen de melkveehouders erop rekenen dat de service en ondersteuning die ze van ons gewend zijn. Dat betekent 24 uurs dienstverlening 7 dagen in de week.

“Door deze overname kunnen we in een krimpende markt toch voordeel gaan halen uit schaalgrootte. Met een 24/7 dienstverlening in combinatie met de sociale aspecten voor onze medewerkers kunnen we onze dienstverlening naar de toekomst toe beter waarborgen en daar waar nodig verder uitbreiden en optimaliseren, benadrukt Albert Mulder, directeur van Alfa Melktechniek.